fbpx

Un alt caz de amenoree (absenta menstruatiei) vindecat prin homeopatie

O pacienta de 26 ani, C.V., se prezinta la o consultatie pe 5 noiembrie 2015 pentru amenoree ce dureaza de aproximativ un an. La consultul ginecologic s-a constatat ca avea invelisul ovarelor foarte gros si-a facut drilling ovarian in urma cu 4 luni.

A luat tratamentul homeopat individualizat in doze zilnice timp de 2 saptamani si a venit menstruatia pe 18 nov 2015. Apoi a continuat remediul in doze la 5 zile si urmatoarea menstra a venit pe 26 decembrie. Starea ei generala s-a ameliorat, inainte era irascibila, dupa tratament, mai calma si pozitiva, si a mancat mai putin ca de obicei. A continuat tratamentul in doze saptamanale si urmatoarea menstra a venit pe 9 februarie 2016. A continuat apoi cu doze mai mari, zilnic 9 zile si a venit menstra pe 29 martie, apoi pe 27 aprilie. Am oprit tratamentul aici, apoi ciclul menstrual s-a reglat si nu a mai fost nevoie sa se trateze.

Concluzia cazului: Tratamentul homeopat corect, individualizat, a vindecat amenoreea de un an a acestei paciente in 4 luni si ovarele au inceput sa functioneze. Nu a mai fost nevoie de repetarea tratamentului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.