fbpx

Tusea reziduala de dupa raceli tratata prin homeopatie

Virozele respiratorii prin care trecem toti in viata pot fi mai usoare sau mai grave in functie de imunitatea organismului. Tratamentul conventional, alopat, se adreseaza simptomelor cu cate un medicament contra febrei, tusei, durerii de cap, sau cu un antibiotic contra infectiilor bacteriene. Pentru unii oameni aceste medicamente sunt suficiente pentru ameliorarea simptomelor, dar in alte cazuri boala poate fi mai trenanta, cu simptome mai intense.

Tusea reziduala este un simptom frecvent dupa o raceala, si la adulti dar mai ales la copii. Am observat din colaborarea cu cativa medici de familie ca nu trateaza aceasta tuse desi e foarte suparatoare si pentru copii si pentru parinti. Vestea buna este ca exista remedii homeopatice care vindeca repede aceasta tuse reziduala si in loc sa dureze una-doua luni, se poate reduce la cateva zile. Pentru a trata corect tusea este necesara individualizarea tratamentului printr-o consultatie la medicul homeopat.

La consultatie se pun intrebari despre caracterul tusei, factori de agravare sau ameliorare, simptome asociate, senzatii mai particulare, cum ar fi de arsura, lipsa de aer, intepatura, etc., se observa starea generala si emotionala a pacientului. La sfarsitul consultatiei, cu ajutorul repertoarului homeopatic sau al softului se alege un remediu care este indicat pentru totalitatea simptomelor pacientului. Spre deosebire de medicamentele alopate care pot sa amelioreze lent simptomele, un remediu homeopatic corect prescris are efect mult mai rapid, mai ales in cazurile acute sau subacute. In plus, alt avantaj este cresterea rezistentei la raceli pe termen lung. Remediul homeopatic vindeca simptomele prezente, dar in plus, fata de medicamentele alopate, creste imunitatea organismului, astfel ca omul nu mai face raceli frecvente.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.