fbpx

Tuse persistenta la o fetita de 6 ani tratata prin homeopatie

In aprilie 2017 mama se prezinta la consultatie cu fetita de 6 ani pentru tuse zilnica, persistenta de la varsta de 3 ani si jumatate. Deasemenea, din istoric retinem raceli repetate, cu febra 40, secretii nazale si tuse expectoranta. Fetita a fost nascuta prematur, a stat 3 luni in spital dupa nastere. Testele de alergie sunt pozitive la proteina laptelui de vaca, la acarieni. Are intoleranta la lactoza. Face tratament cu Singulaire de la 2 ani. 

Pofta de mancare este foarte scazuta si este subponderala. Nasul este infundat permanent. Tusea se agraveaza dupa expunerea la vant. A avut constipatie, fisura anala, scaune cu sange. A fost operata de polipi, fara nicio ameliorare. Este un copil vesel, sociabil, intelegator. Din istoricul familial retinem ca bunica paterna a avut TBC si diabet iar bunicul BPOC (bronsita cronica obstructiva).

Remediile Sulphur 200 CH zilnic 2 luni si Tuberculinum 30 CH, in doze rare, au scazut tusea semnificativ pe o perioada de 6 luni. In prima luna copilul a luat si in greutate un kg.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.