fbpx

Tratamentul homeopat pentru infertilitate

Infertilitatea feminina sau masculina rezulta in urma unor dezechilibre energetice si hormonale care provin atat din stilul de viata, cat si din influente ereditare.

Infertililatea feminina se asociaza cu diferite boli fizice ale aparatului genital, cum ar fi endometrioza, chisturile ovariene, fibroamele, dereglarile de ciclu menstrual, insuficienta ovariana si altele. Aceste boli sunt generate de unele dereglari ale fortei vitale, datorita unor abuzuri emotionale sau fizice, sau tulburari de alimentatie, somn sau stres.

Tratamentul conventional al infertilitatii se face prin hormoni sintetici, care pot determina obtinerea unei sarcini, dar nu produc o imbunatatire pe termen lung a sanatatii persoanei. La unii oameni, tratamentul conventional sau alte proceduri nu reusesc obtinerea unei sarcini si in multe asemenea cazuri homeopatia vindeca infertilitatea.

Homeopatia poate vindeca infertilitatea prin mecanismul de reechilibrare a fortei vitale dereglate prin factorii stresori si ca urmare se restabileste secretia hormonala normala a organismului. Remediul homeopatic se recomanda individualizat, dupa o consultatie specifica in care se detaliaza simptomele, istoricul medical si constitutia pacientului.

Avantajele  remediilor homeopate sunt:

  • faptul ca sunt naturale si nu de sinteza,
  • stimuleaza capacitatea proprie de vindecare a organismului,
  • sunt  ieftine,
  • usor de administrat,
  • determina o mai buna sanatate generala.

Durata tratamentului este variabila in functie de persoana si contextul sau de viata. Atat infertilitatea feminina, cat si cea masculina, se pot vindeca prin homeopatie, daca remediul este prescris corect.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.