fbpx

Tratamentul homeopat al infectiilor urinare legate de stres

In abordarea homeopatica a unei infectii urinare la un pacient, medicul homeopat ia in considerare totalitatea simptomelor lui, si generale, legate de alimentatie, somn, energie, frici, simptome asociate ce tin de alte organe, dar si starea emotionala si cauzele emotionale ale bolii. Astfel, remediul homeopatic trateaza si starea emotionala a pacientului in asociere cu simptomele urinare.

O pacienta de 34 ani se prezinta pentru infectii urinare repetate, de 10 ani. Debutul lor a fost dupa inceperea vietii sexuale. Episoadele de cistita apar dupa contactul sexual. Pacienta mai are si o eruptie psoriazica pe scalp. Se plange de dureri de frunte la curent, senzatia de rece in varful capului, are dureri abdominale si simptome urinare de la rece la picioare. La nivel emotional se simte furioasa, trista, frustrata, deoarece sotul o critica frecvent si nu se simte apreciata. Nici cu socrii nu are o relatie buna, care pun presiune pe ea sa le faca o fetita.

Remediul homeopatic care acopera totalitatea simptomelor este Sepia si intr o perioada de cateva luni, infectiile urinare au disparut. Sigur, ramane o problema importanta, stresul ei din relatia de cuplu, care in timp s-a agravat. A ramas insarcinata, a nascut, si acelasi stres s-a perpetuat. In acest caz doar psihoterapia poate ajuta, individuala sau de cuplu. Aceasta pacienta suporta de mult timp un abuz verbal si emotional care ii determina depresie, anxietate si diverse simptome fizice. Vindecarea ei reala se va intampla cand va pune stop abuzului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.