fbpx

Sindrom premenstrual vindecat prin homeopatie

O pacienta de 41 ani se prezinta la consultatie in aprile 2017 pentru dureri abdominale cu iradiere pe membrele inferioare pana la talpi, cu senzatia de amorteala. Durerile incep cu 10-14 zile inainte de menstruatie – sindrom premenstrual. Deasemenea are si insomnie marcata inainte de menstruatie. La ovulatie prezinta edeme la fata maini sau picioare. Cu o zi inainte de menstruatie creste foamea, cu pofta de paine, carne si vin. In 2015 a avut endometrioza operata, apoi a facut tratament cu diferelin. Personalitatea ei este blanda, amabila, se teme de singuratate.

Inainte de a descoperi endometrioza a avut o relatie toxica cu un partener, si atunci au inceput primele dureri, care au persistat si dupa operatia de endometrioza. Toate simptomele premenstruale s-au diminuat treptat in timpul tratamentului homeopat, pana in iulie 2017, cand au disparut. Pacienta nu a mai avut simptome pana in prezent, 2020, si nici recidive ale endometriozei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.