fbpx

Rau de masina vindecat de homeopatie la un copil de 8 ani

Parintii se prezinta la cabinet cu un baiat de 8 ani care are greata si varsaturi la deplasarea cu automobilul (rau de masina). Copilul se teme sa plece cu masina cu parintii din cauza varsaturilor. Starile de varsaturi mai apar uneori dimineata inainte de a pleca la scoala. Si cand nu varsa, baiatul se teme in fiecare dimineata sa nu ii fie rau. 

Este un copil timid, nu are incredere in el, se teme ca e certat la scoala si ca o sa greseasca. Contextul lui de viata este stresant deoarece parintii tipa la el frecvent, il cearta la lectii si nu prea il incurajeaza sa lucreze si singur. A  luat remediul homeopatic timp de 2 luni si au disparut total varsaturile si starile de rau. Acestea veneau pe fondul de emotivitate si frica legate de lectii dar si de reactia parintilor. 

Acest copil somatizeaza emotiile de furie si frica prin simptome digestive. Tratamentul homeopat l-a ajutat sa ii diminueze anxietatea si varsaturile dar pentru a avea un echilibru bun emotional era necesara consilierea parintilor pentru a-si trata copilul cu rabdare si incurajari. Din pacate parintii nu au fost receptivi sa faca schimbari in comportamentul fata de copilul lor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.