fbpx

Raceli dese ale unui copil de 3 ani tratate prin homeopatie

Mama se prezinta la consultatie cu baietelul de 3 ani care face raceli dese de cand merge la gradinita. Copilul prezinta secretii nazale mucoase persistente de cateva saptamini, nas infundat. La episoadele de raceli din trecut tusea des, mai ales noaptea. A mai avut si amigdalita purulenta in trecut si amigdalele sunt marite in volum.

Pofta de mancare e cam scazuta, prefera cereale cu lapte si oua. Transpira la cap la efort. Isi roade unghiile. Este un copil timid, dar uneori este iritabil cand nu obtine ce vrea. Plange cand il lasa la gradinita. Uneori scrasneste dintii. Din istoricul familial retinem ca bunica materna are astm bronsic.

Totalitatea simptomelor copilului indica remediul Calcarea carbonica, pe care l am prescris in dilutia 200 CH, o data la 5 zile, timp de o luna. Dupa acest tratament secretiile nazale si obstructia nazala s-au redus complet si copilul nu a mai repetat episoadele dese de raceli timp de mai multe luni. Acest rezultat arata eficienta homeopatiei in vindecarea simptomelor racelii, dar si cresterea imunitatii pe termen lung, deoarece s-a imbunatatit sanatatea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.