fbpx

Infectii urinare si anxietate tratate prin homeopatie

O pacienta de 39 ani se prezinta pentru infectii urinare repetate. Din istoricul recent sunt de retinut episoade de amigdalite purulente, candidoze, insomnie si anxietate tratata cu cypralex. Simptomele principale sunt usturimi la urinat si dupa urinare, agravate dupa menstruatie, la frigul la picioare, frisoane, slabiciune generala, senzatia de ace in maini si picioare, senzatia de ceata in cap, ghemotoc in stomac, nod in gat. Se teme ca nu se mai face bine si ca isi pierde serviciul. Se teme sa nu ia vreo bacterie de la cineva. Ii este frica de singuratate. Starea emotionala este de furie, frustrare, tristete, emotii pe care mai degraba le inghite decat sa le exprime.

Starile ei de rau apar mereu pe fondul unui conflict cu sotul ei, care flirteaza cu o alta femeie in contextul unei familii extinse, de fata cu sotia sa. Pacienta se simte furioasa si geloasa, uneori isi mai exprima furia, dar nu este niciodata validata de sot sau de familia lui. In trecut a mai fost suparata datorita unei relatii extraconjugale a sotului. Simptomele ei de anxietate si depresie apar datorita faptului ca isi reprima deseori furia pentru a pastra linistea in familie, dar si pentru ca nimeni nu ii valideaza sentimentele atunci cand le exprima.

Remediul homeopatic oentru totalitatea simptomelor este Pulsatilla, care pe o perioada de cateva luni de tratament i-a ameliorat mult infectiile urinare. Starea ei emotionala este dependenta de relatia sa cu sotul si familia, si episoadele de anxietate si depresie reapar de cate ori revin conflictele nerezolvate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.