fbpx

Homeopatia pentru copii

Homeopatia este o metoda de tratament foarte eficienta si sigura pentru bolile copiilor. Remediile homeopate, preparate din substante naturale, stimuleaza imunitatea copiilor. Homeopatia vindeca o serie de afectiuni frecvent inalnite la copii: raceli repetate, amigdalite, otite, faringite, laringite, diaree sau constipatie, dureri abdominale recurente, dureri de cap, astm bronsic, tuse persistenta, alergii, insomnie, tulburari de comportament, ticuri, anxietate, depresie, colici abdominale la sugari, etc.

Remediile homeopate se gasesc sub forma unor granule dulci, de supt, foarte placute si usor de administrat la copii. La copiii mici, remediile se pot administra dizolvate in apa. Remediile homeopate se prescriu in urma unei consultatii specifice, la cabinet, in care se detaliaza simptomele principale, istoricul bolilor, tipul de constitutie si personalitate a copilului, starea emotionala, stres familial, sau scolar daca exista, si cum poate influenta starea de sanatate a copilului. In urma consultatiei se prescrie pe reteta medicamentul homeopatic si se programeaza o consultatie de control peste 2 saptamani sau o luna, in functie de afectiunea copilului. Tratamentul se face pana la disparitia simptomelor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.