fbpx

Dismenoree (dureri menstruale) vindecata prin homeopatie

O pacienta de 17 ani se prezinta la consultatie pe 12 martie 2018 pentru dureri abdominale foarte mari in timpul menstruatiei, agravate in ultimele 3 luni. Ea a avut dureri moderate inca de la prima menstra la 12 ani. Durerile menstruale din prezent erau atat de mari incat o faceau sa stea ghemuita pe genunchi in pat. Durerile sunt intepatoare, ca niste ace si iradiaza de la ovar, de a lungul coloanei vertebrale, in sus pana in varful capului, si in jos, de a lungul membrelor inferioare, pana in varful degetelor.

Contextul ei de viata este unul stresant si acasa si la scoala. Ea este o persoana blanda, care trece cu vederea ofensele primite, acumuland in interior emotii negative neexprimate. Cedeaza usor la dorintele celorlalti, ii este greu sa ia decizii si e foarte atasata de mama ei. In ultimele luni s-a simtit foarte trista si bulversata.

Stresul acesta pe care il resimte puternic i-a agravat si durerile menstruale.

Caracteristicile cazului, ce includ simptomele, senzatiile dureroase particulare si starea emotionala a pacientei, indica remediul Pulsatilla, pe care l-a luat in dilutii crescinde timp de 2 luni. Durerile au scazut pana la disparitie datorita tratamentului homeopat.

Pana in prezent, durerile au mai aparut episodic legate de stres, si a luat de fiecare data remediul homeopat cu rezultate foarte bune. A avut si multe luni la rand fara dureri menstruale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.