fbpx

Dereglarile ciclului menstrual – vindecarea prin homeopatie

Dereglarile ciclului menstrual sunt foarte frecvente la femei si presupun vizita obligatorie la medicul ginecolog. Tratamentul indicat de obicei este hormonal, pentru a substitui ceea ce organismul nu mai secreta in mod natural.

Fie ca este vorba de lipsa menstruatiei, intarzieri mari sau menstre prea dese, ele sunt tratate cu hormoni de sinteza. In acest fel, ciclul se normalizeaza, dar la intreruperea medicamentelor hormonale, dereglarea reapare. Aceasta inseamna ca nu a fost tratata cauza, ci doar simptomul. Ovarele au fost puse in repaus de hormonii sintetici si nu secreta proprii hormoni pentru reglarea menstrelor.

Remediile homeopate prescrise individualizat stimuleaza ovarele sa secrete hormonii naturali ai organismului, astfel incat dupa un tratament homeopat corect, ciclul menstrual dereglat se normalizeaza, in medie, in cateva luni si nu este necesar ca femeia sa ramana dependenta de niste hormoni sintetici exteriori organismului.

Altfel spus, homeopatia corect practicata, individualizat pentru fiecare pacienta, vindeca dereglarile de ciclu menstrual, in comparatie cu medicatia hormonala, care doar inlocuieste hormonii naturali si suprima activitatea ovarelor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.