fbpx

Boala inflamatorie pelvina vindecata prin homeopatie

O pacienta de 30 ani se prezintă la consultație pentru dureri pelviene foarte mari localizate în regiunea abdominala stangă, cu iradiere în regiunea lombara, agravate la așezare, mers și ridicare de pe scaun. Din istoric subliniez o sarcina de 8 saptamani oprita în evoluție acum un an. A făcut un chiuretaj și apoi a debutat boala inflamatorie pelvina și infecția urinara cu Escherichia Coli. Ocazional are usturimi vaginale.

La nivel emoțional ea se simte foarte supărată, trista, din cauza unor conflicte cu partenerul de viata. Acum un an, înainte de stoparea sarcinii a avut supărări mari în familie și o trădare financiara. S-a simtit dezamăgită și trista, a plans mult.

În prezent se teme sa rămână însărcinată sa nu cumva sa piardă sarcina.

Durerea pelvina foarte intensa a debutat după o cearta cu partenerul, care are o atitudine de control asupra ei, interzicandu-i anumite activități.

Remediul homeopatic Sepia pe care l-a luat timp de 2 luni a determinat dispariția durerii cauzata de boala inflamatorie pelvina, și i-a dat o stare emoțională și generala de bine.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.