fbpx

Amorteli ale picioarelor vindecate prin homeopatie

O pacienta de 85 ani acuza amorteli care au inceput la nivelul talpilor si treptat s-au extins in sus pe gamba, pana la genunchi. Simptomele au inceput dupa ce sotul ei a avut o agravare a bolii lui cronice si ea a trebuit sa faca fata cu greu ingrijirii lui. Simptomele dureaza de 4-5 luni si in ultimele 2 luni ea a luat tratament de la neurolog cu Milgamma, Thiossen si Gabaran, dar nu a avut nici o ameliorare. 

Pacienta se mai plange de ameteli mai vechi, la ridicarea din pat si la asezarea pe pat. A slabit in ultimele luni, datorita ingrijorarii pentru sotul ei. Deasemenea, are si edeme la nivelul gleznelor cand sta mai mult in picioare. Analiza homeopatica a cazului a cuprins totalitatea simptomelor: la nivel emotional starea de anxietate si epuizare, si la nivel fizic simptomele descrise.

I-am prescris remediul Sepia 200 CH, o doza pe zi, 3 zile, apoi pauza de 5 zile, cu repetarea dozei saptamanal, timp de o luna. Inca dupa primele 3 zile, amorteala s-a diminuat mult, la fel si edemele. Poate sa mearga mai usor si isi simte picioarele. Ameteala, deasemenea s-a diminuat semnificativ si se simte mai echilibrata. Si somnul s-a imbunatatit. Acest caz arata cum un remediu homeopat individualizat, prescris pe totalitatea simptomelor, a determinat reducerea importanta a tuturor suferintelor principale ale pacientei. Ea va continua tratamentul pana la disparitia simptomelor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.