fbpx

Acnee vindecata prin homeopatie

O pacienta de 33 ani se prezinta la consultatie pentru acnee nodulochistica. Eruptia acneica a inceput de la 22 ani, a luat o perioada diane, apoi roacutan. Acneea se ameliora cand lua tratamentul dar revenea cand il oprea. Menstruatia este foarte redusa cantitativ, cateva picaturi, timp de 3 zile. Pe spate are foarte multe elemente acneice nodulare.

In istoric a avut gastrita. Transpira mult, la efort si noaptea. Digestiv nu tolereaza laptele. Are frica de intuneric. La varsta de 20 de ani a avut o suferinta de cativa ani intr-o relatie cu un baiat si s-a simtit neputincioasa, trista, furioasa, frustrata.

In prezent avea o relatie de prietenie cu un coleg in care predominau aceleasi sentimente. Este in general mai trista pentru ca nu are o relatie de cuplu. A inceput tratamentul homeopat in februarie 2018 si dupa prima luna s-a ameliorat mult eruptia si de pe fata si de pe spate. Dupa inca o luna a oprit tratamentul si ameliorarea a continuat.

Pana in noiembrie 2018 se uscasera elementele inflamate si ramasesera doar usoare cicatrici. Ne-am revazut in noiembrie 2018, cand a avut a agravare a acneei pe fondul unui stres. I-am marit doza din acelasi remediu si a reactionat foarte bine, cu ameliorare importanta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.